Loading...

За нас

„Ес Еф Ей Ритейл“ (SFA Retail) е името, под което се развива търговско-сервизната мрежа на „София Франс Ауто“ (SFA) – една от най-модерните и обхватни дилърски структури в автомобилния сектор в страната. Всеки от центровете й в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Разград и Сливен предлага пълен набор от услуги, свързани с продажбата, гаранционното и извънгаранционно обслужване на нови и употребявани превозни средства, както и с предлагането на оригинални резервни части и консумативи.

  

Много от дилърствата са с мултибранд насоченост. Фокусирани над повече от една от марките Peugeot, Citroen, DS и Opel, те посрещат многообразие от изисквания на по-широк кръг клиенти. Независимо от обхвата на портфолиото си всеки център строго следва международните стандарти за качество на представляваните брандове.

 

„Животът“ в дилърствата SFA Retail е разнообразен и интензивен. Всяко организира собствени търговски и сервизни инициативи и самостоятелно се ориентира как да постигне още по-високо задоволство на клиентите. На тази гъвкавост мрежата дължи своя успех и развитие.