Loading...

Мултибранд комплекс SFA Retail-Велико Търново, разположен на Западния изход на главен път Е772 Варна-София, разклон с. Леденик, е оторизиран дилър и сервиз на марките – Peugeot, Citroen, Opel и Isuzu. Комплексът дава възможност на клиентите да изберат най-подходящия за тях автомобил и да получат пълно сервизно обслужване с оригинални резервни части и гаранция за качество. При нас може да намерите богата гама аксесоари, мотопеди и велосипeди Peugeot, както и иновативния електрически модел Citroen AMI.

Механичният сервиз, бояджийното и тенекеджийното отделение са напълно оборудвани по стандарта на марките и работят с най-модрените технологии.  

SFA Retail-Велико Търново предлага и сертифицирани употребявани автомобили с гарантиран произход и международна удължена гаранция Protect Plus. В услуга на клиентите е обратното изкупуване на настоящия им автомобил. Част от специалните оферти на дилърството са и  сервизните програми 5+ и 8+, ценово ориентирани в зависимост от годините на техния автомобил.