Loading...

Добре дошли в новия дом на едни от най-обичаните автомобилни марки!

Новооткритият мултибранд комплекс SFA Retail София – 4 (Ес Еф Ей Ритейл София – 4) е оторизиран дилър на Alfa Romeo, Jeep, FIAT и Abarth. Автомобилните марки, които през годините се наложиха като символ на италианския неустоим усет за стил и неповторима демонстрация за сила и страст, и американското въплъщение за свобода. 

Търговският център дава възможност на клиентите да изберат най-подходящия за тях автомобил, предлагайки им разнообразие от малки градски автомобили като стилния FIAT 500, през компактни SUV модели като Jeep Avenger, отличен с престижната награда „Автомобил на годината в Европа за 2023 г.“ и функционалния Alfa Romeo Tonale, до офроуд иконата Jeep Wrangler и ексклузивния седан Alfa Romeo Giulia. Продуктовите гами на марките осигуряват избор от различни задвижвания според предпочитанията на клиентите – бензинови, дизелови, хибридни, plug-in хибридни и 100% електрически.

За запалените почитатели на марките Alfa Romeo, Jeep и FIAT се предлага богата гама от оригинални рекламни аксесоари, както и множество технически аксесоари, с които да бъде обогатено ежедневието с любимия автомобил.

Комплексът е дом и на моделите от лекотоварната гама FIAT Professional – Ducato, Doblo и Scudo, които се предлагат във версии с дизелови и електрически двигатели. Предоставяйки възможност за различни трансформации, професионалните автомобили FIAT са способни да  отговорят на нуждите на всеки бизнес.

Клиентите на търговския център могат да разчитат на професионално съдействие при избора на подходяща лизингова схема за закупуване на нов автомобил, застраховки на превозното средство и обратно изкупуване на стария автомобил.

Следпродажбеното обслужване на автомобилите и продажбата на резервни части се извършва в оторизирания сервиз на марките на бул. Ботевградско шосе 459.

Повече информация за историята на всяка от марките Alfa Romeo, Jeep, FIAT и Abarth можете да откриете като кликнете на логата по-горе.

Изберете Вашата предпочитана марка и изпратете още сега своето запитване за тест драйв или оферта!

Очакваме Ви в мултибранд комплекса SFA Retail София – 4 на ул. Резбарска 5!